С бързото развитие на автомобилната индустрия автомобилът се превърна в транспортно средство за всички. Самозалепващият се етикет хартия от авточасти може да бъде изработен от PET, PI, PVC и други материали. Етикетът на автоматичните части е спрямо сертификата за самоличност на всеки продукт. Етикетите могат да отпечатват баркодове, което е удобно за производителите да събират данни, да управляват етикетите на авточастите, да проследяват качеството на авточастите и да играят роля в проследяването на етикетите на авточастите.

  1. Може да издържа на сурови производствени среди, без да пада, деформиране или загряване.
  2. Тя може лесно да бъде идентифицирана чрез ръчно или сканиране, и не се уврежда от температурата на околната среда, влажността и различни маслени петна.
  3. Отлична устойчивост на температура, устойчивост на вода, киселинна и алкална устойчивост, електролитна корозия, анти-статично, силно лепило.
  4. Широка гама от употреба, без обезцветяване за дълго време, и стабилна производителност.

Самозалепващата се етикетна хартия за авточасти трябва да издържа на суровата производствена среда, и не може да падне, да бъде деформирани или да се повдигне в последващия процес на използване; етикетът на баркода в авточастите трябва да бъде лесно разпознаваем, и не може да бъде засегнат от температурата на околната среда, влажността и различни Тя трябва да има отлична температурна устойчивост, водоустойчивост, киселинна и алкална устойчивост, електролитна устойчивост на корозия, анти-статичен, и висок вискозитет; етикетите на авточастите също трябва да имат характеристиките на дългосрочното неоцветяване и стабилната производителност.

Ruilabels предоставят решения за етикетиране по поръчка за справяне с вашите уникални нужди от автомобилно етикетиране. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате изисквания към автомобилните етикети.