Кабелните етикети се използват широко в индустрията за идентификация на кабели, като захранване, комуникации, компютърни зали, мрежови кабели, оптични влакна и др. В линейна система е невъзможно персоналът по експлоатация и поддръжка да запомни всички устройства и линии едно по едно. За да се избегнат пропуски по време на инспекциите, управлението на идентификацията на линията е от съществено значение. След маркиране на всеки ред, той трябва да бъде сортиран и обобщен и публикуван на видно място. При провеждане на проверки в бъдеще, стига проверките да се извършват в строго съответствие с изискванията на проекта, не могат да се допускат пропуски.

Системата за идентификация на кабелите може не само да осигури правилна гаранция за персонала по експлоатацията и поддръжката да извършва правилна ежедневна поддръжка и ненормално управление на аварии, но и да осигури помощ за бъдещите поколения.

Характеристики на тел и кабел етикетиране

1. Устойчивост на висока температура, антистатична и фрикционна устойчивост
2. Силна идентификация, лесна за разграничаване между кабели и проводници
3. Печатният ефект е ясен и не се влияе лесно от температурата и изчезва
4. Етикетът на проводника е лепкав и не е лесно да падне
5. Не е лесно да се разкъса

Ruilabels предоставят решения за етикетиране по поръчка, за да отговорят на вашите уникални нужди за етикетиране. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате изисквания по етикетите.