1. Субстрат
25um (или 50um) покритие полиимид филм Непокрит полиимид не може да отговори на изискванията за изпълнение. Обработката на покритието може по-добре да отговори на изискванията за отпечатване на баркод чрез процеса, цвета и блясъка на материала.

2. Лепило
Понастоящем лепилата обикновено се разделят на три вида, каучук, акрил и силикон. Акрилното лепило има температурна устойчивост от около 200 градуса, химическата и окислителната устойчивост също е много добра, а цената е умерена. 90% от лепилата на някои маркови етикети са изработени от акрил. Високотемпературно устойчив етикет приема с постоянно акрилно лепило, чувствително на натиск.

3. Хартия за подложка
Хартия за освобождаване на стъкло, прозрачна хартия за освобождаване (обикновено се използва за автоматично етикетиране, лесно се обелва, без да се наранява дъното) Автоматичното етикетиране на високотемпературно устойчив етикет спестява труд и осигурява ефективност!

Ruilabels предоставят решения за етикетиране по поръчка, за да отговорят на вашите уникални нужди за етикетиране. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате изисквания по етикетите.