В областта на медицината надеждните системи за етикетиране са от съществено значение и изключително важно. Независимо дали става въпрос за идентифициране на тестови материали, маркиране на лабораторни и болнични проби или етикетиране за запазване на кръвта.

Лабораторен етикет на криогенна замразяваща тръба

Тези криогенни етикети могат да издържат на екстремни условия с минимална температура от -196 градуса. Етикетите са устойчиви на различни разтворители, включително ксилен, диметилсулфоксид и етанол. Обикновените хартиени етикети се влияят от влагата във въздуха, а повтарящите се ефекти от температурните промени сутрин и вечер ще доведат до деформация и изкривяване, докато професионалните нискотемпературни устойчиви етикети могат да издържат на екстремни температури и техните температурни промени. Тези етикети са направени със специални самозалепващи се, които могат да издържат на екстремни температури и са предназначени за всички замразени хранилища, включително течен азот, замразяване и замразяване при ултра ниска температура, а също така са подходящи за повечето процеси на инкубация на култури.

Изпълнение

◆ Уникалната производителност може да осигури маркировки за замръзване / дълбоки замръзващи повърхности
◆ Гъвкаво, адаптивно, трайно лепило, записваемо, лесно за работа
◆ Може да се използва при висока температура, студ, масло и прах среда
◆ Добра устойчивост на надраскване, водоотблъскване и масло и устойчивост на разтворители

Криогенни етикети

Лабораторни етикети за слайдове, етикети за микротитърни плаки

Тези етикети, които се поставят върху предметни стъкла или микроплаки, могат да устоят на химически реагенти като тампон със спирт, триене, съхранение при ниска температура, почерк и др.

Изпълнение

◆ Изработен от PP или PET материален етикет, материалът е мек и
◆ Може да издържи -80 ° C нискотемпературен цикъл замразяване и дезинфекция на пара под високо налягане
◆ Устойчив на химически реагенти като алкохол избършете
◆ Устойчив на органични разтворители като диметил сулфоксид, метанол, изопропанол и др.

Етикети за ниска температура

Етикети за кръвни торбички за медицинската индустрия

Сред медицинските специални самозалепващи етикети, етикетите на кървавите торбички са често срещан и важен тип. Етикетът на кръвния сак играе незаменима роля при вземането на кръв и безопасното използване на кръвта, съдържанието трябва да включва, в допълнение към името, пола, броя, кръвната група, датата на вземане на кръв, периода на задържане, по-специално резултатите от различни рутинни медицински прегледи на кръводарители; кръвни станции или агенции за вземане на кръв за получаване на номера на одобрението, здравен лиценз; регулаторни органи.

Изпълнение

◆ Това е многофункционален материал с характеристиките както на пластмаса, така и на хартия, който се обработва чрез екструзионен процес с полиолефин и други смоли и неорганични пълнители като основни суровини.
◆ Той може да издържи -40 ° C нискотемпературно съхранение и 145 ° C високотемпературно готвене на пара и стерилизация ETP.
◆ Със силно лепило, за да предпази етикета от пилинг при високоскоростна центрофуга.
◆ Материалът е лесен за отпечатване и отпечатване, за да се гарантира, че информацията за етикета е пълна и четлива.

етикети за кръвни торбички

Ruilabels предлага видове медицински и лабораторни етикети, включително етикети за управление на оборудването и инструментите, етикети за течен азот, етикети за центрофужни тръби, етикети за реагенти и корозия, етикети за слайдове, предупредителни етикети, ръчно записваеми етикети, подвижни етикети, етикети за петри, етикети за управление на стерилизацията, етикети за плочи с множество кладенци, водоустойчиви етикети. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от ниско температурни устойчиви етикети.