Топлоустойчиви етикети Печатни платки за проследяване на стикери

Топлоустойчивите етикети са идеални за проследяване на компоненти чрез тежки производствени и производствени процеси. Тези етикети също са най-доброто решение за идентифициране на електронни компоненти, които са изложени на високи температури за дълги периоди от време – като печатни платки.

Допълнителна информация

размер

5×5mm, 7×7mm, Персонализирано

Цвят

Бяла

Материал

полиимид

Технология за печат

Предпечат, Термотрансферен печат

Описание

Топлоустойчиви етикети Печатна платка проследяване стикери

Топлоустойчивите етикети ще имат различни свойства в зависимост от комбинацията от материал на етикета и лепило. С десетилетия опит под нашия колан, ние ще ви насочим към най-добрия вид високотемпературен етикет за вашето конкретно приложение. Можем да ги създадем във всякаква форма или размер и да предложим различни покрития, които да отговарят на вашите спецификации.

Високотемпературно производство
Съхранявайте етикетите непокътнати върху инструменти и продукти, които се използват в производствени процеси с висока температура. Това може да помогне за повишаване на ефективността и безопасността на вашето работно място.

Етикети за външно оборудване
Уверете се, че логата и предупредителните етикети остават девствени на открито оборудване, защитавайки безопасността на вашата организация и клиенти.

Идентификация на печатната платка
Печатните платки са рутинно изложени на високи температури и етикетите също трябва да издържат на тези условия. Топлоустойчивите етикети гарантират, че вашите печатни платки могат да бъдат точно идентифицирани и проследени през целия им живот.

Изпратете запитване

Моля, въведете съдържанието на запитването, нашият търговски представител ще ви отговори в рамките на 12 часа.*