Oznake za pakiranje hrane

Ruilabels proizvodi široku paletu ljepljivih materijala koji su odobreni za kontakt s hranom. Dopustite nam da pronađemo učinkovita i pristupačna rješenja za označavanje vaše pakirane hrane ili smrznutih proizvoda. Format ili veličina naljepnica ovisi o vašim zahtjevima: proizvodimo prazne oznake hrane i unaprijed tiskane naljepnice.

Dodatne informacije

Veličina

Prilagođena veličina

Boja

CMYK

Materijal

Papir, sintični papir, plastični materijali

Ispis

Prazno i unaprijed ispisano

Opis

Oznake za pakiranje hrane

Prehrambeni proizvodi pakirani su u različite materijale: papir, karton, skupljanje filma, plastike i metala. Označavanje se obično provodi u vrlo teškim uvjetima. Proizvodi mogu imati mokre i hladne površine ili su duboko zamrznuti. Neki se proizvodi hlade nakon vrućeg punjenja. Ovisno o proizvodu, površina također može biti masna – primjer su kobasice. Ovdje je potrebno koristiti snažno ljepilo odabrano za određenu primjenu.

Ruilabels proizvodi široku paletu ljepljivih materijala koji su odobreni za kontakt s hranom. Dopustite nam da pronađemo učinkovita i pristupačna rješenja za označavanje vaše pakirane hrane ili smrznutih proizvoda. Format ili veličina naljepnica za pakiranje hrane ovisi o vašim zahtjevima: izrađujemo prazne naljepnice s hranom kao naljepnice za valjanje samoljepljivih naljepnica otisnutih na papiru A4 pomoću termalnih pisača, pisača za termalni prijenos ili laserskih pisača koji odgovaraju vašim Dimenzijama ambalaže za hranu ili smrznute hrane i sustavu ispisa vaše tvrtke. Ili koristite fleksografski ili laserski ispis naljepnica tiskanih tintama s niskom migracijom. Možete ih jednostavno prepisati u svojim prostorijama osobnim podacima kao što su težina, rok trajanja i cijena ili dodati brojeve i crtične kodove.

Pošaljite upit

Unesite sadržaj upita, naš prodajni predstavnik će vam odgovoriti u roku od 12 sati.*