Koji je princip korištenja oznaka koje su vidljive za neovlašteno mijenjanje?

Oznaka protiv krivotvorenja koja otvara dno otkrivajući je samoljepljivi materijal protiv krivotvorenja čiji je osnovni materijal uglavnom plastična folija. Uključujući otvaranje šupljine za napuštanje teksta, ostavljajući uzorak; raslojavanje i prikazivanje sadržaja skrivenog između slojeva prilikom otkrivanja, što može spriječiti neovlašteno otvaranje, kretanje i ponovno objavljivanje. Uglavnom se koristi za logističke oznake, naljepnice protiv krađe i pečate; raslojavanje se uglavnom koristi za oznake protiv krivotvorenja i oznake proizvedene na toj osnovi.
U svakodnevnom životu oznake protiv otkrivanja i suzbijanja krivotvorenja koje obično vidimo uključuju “VOID”, “otpečaćeno”, “otvoreno” itd., Koje su ostavljene nakon otvaranja, a neki posebni proizvodi prilagodit će vlastiti logotip kao oznaku nakon otvaranja. Oznake protiv krivotvorenja i borbe protiv krivotvorenja imaju svoje jedinstvene prednosti. Naljepnice su za jednokratnu upotrebu i ne mogu se koristiti dva puta. Kad se otvore, bit će uništeni. Stoga je to uobičajeni oblik oznaka protiv krivotvorenja općih proizvoda.

Koje su karakteristike oznaka koje su vidljive za neovlašteno mijenjanje?

Kada je naljepnica otkinuta, unaprijed postavljeni znakovi ili uzorci na podlozi odvojeni su od podloge i ostaju potpuno na površini podloge, a poderana podloga i font ne mogu se oporaviti. Unaprijed postavljeni font u osnovnom materijalu može biti tekst, uzorak ili drugi posebni uzorak koji je odredio kupac. Ključ za neovlašteno očite i anti-krivotvorene naljepnice je korištenje tehnologije koja očituje neovlašteno mijenjanje, a tehnologija samoljepljivih naljepnica također je tehnologija samoljepljivih naljepnica kako bi se izbjeglo podizanje i ponovna primjena. Ključ je podijeljen u dvije vrste tehnologije: destruktivno protiv izlaganja i prikaz informacija protiv izloženosti.

Ova vrsta naljepnice koristi samoljepljivi materijal protiv dizanja i lako se lomi kao ploču, a proizvođač koji primjenjuje shemu dizajna protiv krivotvorenja ima humaniziranu pozadinu zasjenjenja spot boja i jedinstvenu shemu dizajna, kao što su tehnički dizajn nevidljive slike i teksta, dizajn mikro-fonta, grafički dizajn reljefnog uzorka itd., A zatim izrađuje prema pakiranju i tisku, a također može dodati broj kako bi se spriječila unakrsna prodaja ili upravljanje distribucijom. Kada se naljepnica otkine s površine podloge, unaprijed postavljeni font ili uzorak detaljno će se ostaviti na površini podloge, a poderana ploča i font ne mogu se vratiti. Ova vrsta tehnologije protiv krivotvorenja također može osigurati praktičnost materijala za promet i ne mora se oslanjati na svu opremu i posebne alate za identifikaciju. . Razne protumjere protiv krivotvorenja mogu se upotrebljavati i za oznake ili pečate kako bi se povećala poteškoća u krivotvorenju.

Gdje koristiti oznake koje evidentiraju neovlašteno mijenjanje?

Oznake protiv krivotvorenja otvorenog dna za borbu protiv krivotvorenja široko se upotrebljavaju, većina elektroničke industrije koristit će takve oznake kao oznake protiv krivotvorenja; koristi se za izradu brtvenih naljepnica. Široko se koristi u medicini, hrani, elektroničkim proizvodima, logistici, zrakoplovstvu, ekspresnoj isporuci, dokumentima, pismima, skladištenju i drugim područjima. Oznaka pečata protiv krivotvorenja pričvršćena je na pečat objekta kako bi se spriječilo neovlašteno otvaranje i pronevjera dokumenata, pošte i paketa, a koristi se za identifikaciju neovlaštenog ili nezakonitog otvaranja zapečaćenog predmeta; koristi se za izradu oznaka koje su vidljive za neovlašteno mijenjanje.

Široko se koristi u IT-u, elektronici, električnim uređajima, medicini, kemijskoj industriji, trgovačkim centrima i drugim područjima. Oznaka za provjeru neovlaštenog mijenjanja pričvršćena je na proizvod kako bi se spriječilo podizanje i ponovno korištenje naljepnice i naljepnice. Koristi se za identifikaciju neovlaštenog ili nezakonitog otvaranja zapečaćenih proizvoda. fenomen; koristi se za izradu jamstvenih naljepnica. Široko se koristi u IT-u, elektronici, električnim uređajima, lijepljenje jamstvene naljepnice na ključne dijelove proizvoda, sprječavanje otvaranja, izmjene i pronevjere proizvoda ili sadržaja pakiranja te se koristi za identifikaciju nezakonite ili nezakonite štete proizvoda uzrokovane neovlaštenim ili nezakonitim otvaranjem proizvoda. Jamstvo; koristi se za izradu jamstvenih naljepnica. Široko se koristi u IT-u, elektronici, električnim uređajima, medicini, kemijskoj industriji, trgovačkim centrima i drugim područjima. Prije nego što proizvodi napuste tvornicu, tvrtka lijepi oznaku osiguranja kvalitete na proizvode vlastite proizvodnje. Slika proizvoda, pružanje osiguranja kvalitete i povećanje povjerenja korisnika u proizvod.

Ruilabels pružaju rješenja za označavanje po narudžbi kako bi odgovorili na vaše jedinstvene potrebe za označavanjem protiv krivotvorenja. Slobodno nas kontaktirajte ako imate zahtjeve na naljepnicama.