Kabelske naljepnice za žice i crijeva

Poboljšajte radnu učinkovitost i sigurnost praćenjem kabela, žica i crijeva samo-laminirajućim kabelskim natpisom tvrtke Ruilables. Ove naljepnice su dizajnirane kako bi vam pomogle da brzo, jasno i ekonomično identificirate sve veličine žica i kabela.

Dodatne informacije

Veličina

Vaša veličina

Boja

Bijele ili prilagođene boje

Materijal

Poliester, PET

Kompatibilni pisač

Laserski pisači

Opis

Kabelske naljepnice za žice i crijeva

Trajna oznaka kabela, crijevo, cijevi medicinskog stupnja i identifikacija žice za laserske pisače.

Ove kabelske naljepnice dizajnirane su s bijelim područjem ispisa na jednom kraju, a proširenim komadom prozirnog materijala na drugom kako bi se potpuno omotali oko vaših kabela. To laminira tiskane informacije i štiti ih od ogrebotina, vode, kemikalija i otapala.

Specijalizirani smo za naljepnice s oznakama prazne žice i kabela za ispis na zahtjev laserskim pisačima u obliku lima. Naše laserske kabelske naljepnice dostupne su u 16 različitih veličina, u 17 različitih formata kako bi pokrile sve vaše potrebe za označavanjem žice i kabela – uključujući popularne mrežne kabele CAT 5 i CAT 6. Izrađene od jasnog poliestera ocijenjenog za servis od 0 ° F do 275 ° F, naše laserske kabelske naljepnice prikladne su za unutarnju i vanjsku upotrebu.

Pošaljite upit

Unesite sadržaj upita, naš prodajni predstavnik će vam odgovoriti u roku od 12 sati.*