A Ruilabels utra oldószert és a vegyszerálló címketartományt a Ricoh B110CU szalaggal kell kinyomtatni. Az olyan adatok, mint a sorozatszámok, a termékinformációk, a vonalkódok stb. akkor is világosak és olvashatók maradnak, ha agresszív oldószereknek és zord környezetnek vannak kitéve.

Oldószer- és vegyszerálló címkék

A Ruilabels címkeválaszték maximális ellenállást biztosít az erős ipari vegyi anyagokkal és oldószerekkel szemben, mint például a metil-etil-keton (MEK), a dimetil-szulfoxid (DMSO), a toluol, a xilol, az etanol, az aceton, a hígítók, az olaj és az üzemanyag.

A Ruilabels bármilyen méretet vagy formát képes biztosítani, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek, és örömmel adunk tanácsot az Ön alkalmazása alapján készült anyagoknak és ragasztóknak.

Oldószer- és vegyszerálló címkék

Tökéletes:

Orvosbiológiai laboratóriumok
Motorok, hajtások és motorok

Címkék az autóipari motortérhez
A motorrekeszek bonyolult tervezési problémát jelentenek az autócímkék számára. A motortér piszkos lesz, és a hőmérséklet gyorsan ingadozik a meleg és a hideg között. Az időjárási viszonyok és a zsíros oldószereknek vagy erős vegyi anyagoknak való kitettség szintén veszélybe sodorhatja címkéit.
A Ricoh B110CU szalaggal nyomtatott új PET anyagunk megoldhatja a problémát, a címke ellenáll a szennyeződéseknek, zsíros oldószereknek és kemény vegyszereknek, a címke tartalma még mindig jól látható ezekben a zord környezetben.

Címkék a galvanizáló ipar számára
A Ruilabels új címkeválasztékát Ricoh B110CU szalaggal nyomtatták, hogy ellenálljon az anyagoknak a széles pH-tartományban, beleértve a koncentrált savakat és a laboratóriumi reagensekként általánosan használt bázisokat. Ez az állandó sav- és lúgálló címke ideális a szerves kémiai és igazságügyi laboratóriumokban, az analitikai kutatásokban, a környezetvédelmi / mezőgazdasági laboratóriumokban, a galvanizáló iparban és a vízminőséget gyakran tesztelő közművekben használt erősen korrozív reagenstartályok azonosítására. A saválló címkék ellenállnak a hosszan tartó expozíciónak és a koncentrált kénsavba (H2SO4), salétromsavba (HNO3), sósavba (HCL), hidrogén-fluoridba (HF), triklór-ecetsavba (TCA) és nátrium-hidroxidba (NaOH) való merítésnek. Ideális olyan klinikai és kutatási létesítmények számára, ahol maró savakat és bázisokat használnak. Az összes elterjedt hőátadó vonalkódos címkenyomtatóval kompatibilis Ricoh B110CU szalagja vonalkódokkal és egyéb nyomtatott információkkal ellátott címkék nyomtatására használható.

Címkék a bevonási folyamathoz
A bevonási folyamat viszonylag bonyolult. Az előbevonat magában foglalja a zsírtalanítást, a rozsda eltávolítását és a foszfátozást. Az egész folyamat sok erős savas és alkáli kémiai reagenst igényel. Ehhez az alkalmazási környezethez címkéket biztosítunk, amelyek ellenállnak a fémnek, a magas hőmérsékleti ellenállásnak, a sav- és lúgállóságnak, az olajállóságnak stb.

A Ruilabels rendelésre készült címkézési megoldásokat kínál az Ön egyedi címkézési igényeinek kielégítésére. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, ha címkére van szüksége.