Az orvosi területen a megbízható címkézési rendszerek elengedhetetlenek és rendkívül fontosak. Legyen szó a vizsgálati anyagok azonosításáról, a laboratóriumi és kórházi minták jelöléséről vagy a vér megőrzésére szolgáló címkézésről.

Laboratóriumi kriogén fagyasztócső címke

Ezek a kriogén címkék ellenállnak a szélsőséges körülményeknek, minimális hőmérsékletük -196 fok. A címkék ellenállnak a különböző oldószereknek, beleértve a xilolt, a dimetil-szulfoxidot és az etanolt. A szokásos papírcímkéket befolyásolja a levegő nedvessége, és a reggeli és esti hőmérséklet-változások ismétlődő hatásai deformációt és vetemedést eredményeznek, míg a professzionális alacsony hőmérsékletnek ellenálló címkék ellenállnak a szélsőséges hőmérsékleteknek és azok hőmérséklet-változásainak. Ezek a címkék speciális öntapadós anyagokkal készülnek, amelyek ellenállnak a szélsőséges hőmérsékleteknek, és minden fagyasztott tároláshoz készültek, beleértve a folyékony nitrogént, a fagyasztást és az ultraalacsony hőmérsékletű fagyasztási alkalmazásokat, és alkalmasak a legtöbb tenyésztési inkubációs folyamatra is.

Teljesítmény

◆ Az egyedülálló teljesítmény jelölést adhat a fagy / mélyfagyasztott felületekhez
◆Rugalmas, alkalmazkodó, tartós ragasztó, írható, könnyen kezelhető
◆ Magas hő-, hideg-, olaj- és porkörnyezetben használható
◆Jó karcállóság, víz- és olajtaszító képesség és oldószerállóság

kriogén címkék

Laboratóriumi tárgylemezcímkék, mikrotiter lemezcímkék

Ezek a címkék, amelyeket a tárgylemezekre vagy mikrolemezekre alkalmaznak, ellenállhatnak a kémiai reagenseknek, például az alkoholos törlőkendőnek, a súrlódásnak, az alacsony hőmérsékletű tárolásnak, a kézírásnak stb.

Teljesítmény

◆PP vagy PET anyagcímkéből készült, az anyag puha és
◆ Ellenáll -80 ° C alacsony hőmérsékletű ciklusfagyasztásnak és nagynyomású gőzfertőtlenítésnek
◆ Ellenáll a kémiai reagenseknek, például az alkoholos törlőkendőknek
◆ Ellenáll a szerves oldószereknek, például dimetil-szulfoxidnak, metanolnak, izopropanolnak stb.

alacsony hőmérsékletű címkék

Vérzsák címkék az orvosi ipar számára

Az orvosi speciális ragasztócímkék közül a vérzsák címkék gyakori és fontos típus. A vérzsák címkéje pótolhatatlan szerepet játszik a vérgyűjtésben és a vér biztonságos felhasználásában, a tartalomnak tartalmaznia kell a név, nem, szám, vércsoport, vérgyűjtés dátuma, retenciós időszak, különösen a véradók különböző rutinszerű orvosi vizsgálatainak eredményeit; vérellátó állomások vagy vérgyűjtő ügynökségek a jóváhagyási szám, az egészségügyi engedély megszerzéséhez; szabályozó hatóságok.

Teljesítmény

◆Ez egy multifunkcionális anyag, amely mind a műanyag, mind a papír jellemzőivel rendelkezik, amelyet extrudálási eljárással dolgoznak fel, fő nyersanyagként poliolefinnel és más gyantákkal és szervetlen töltőanyagokkal.
◆ Ellenáll -40 ° C alacsony hőmérsékletű tárolásnak és 145 ° C magas hőmérsékletű gőzölésnek és ETP sterilizálásnak.
◆Erős ragasztóval, hogy a címke ne hámozzon nagy sebességű centrifugában.
◆Az anyag könnyen nyomtatható és nyomtatható, hogy a címkeinformációk teljesek és olvashatók legyenek.

vérzsák címkék

A Ruilabels különféle orvosi és laboratóriumi címkéket kínál, beleértve a berendezések és műszerek kezelési címkéit, a folyékony nitrogén címkéket, a centrifugacsövek címkéit, a reagens- és korrózióálló címkéket, a tárgylemez-címkéket, a figyelmeztető címkéket, a kézzel írható címkéket, a kivehető címkéket, a petri-csészék címkéit, a sterilizálási kezelési címkéket, a többkútos lemezcímkéket, a vízálló címkéket. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, ha alacsony hőmérsékletnek ellenálló címkékre van szüksége.