Anti Nep QR Code Hologram Stickers

Anti Nep QR Code Hologram Stickers. Het holografische qr-code traceerbaarheidslabel tegen namaak wordt geproduceerd met behulp van laser holografische miniatuur, grafisch overlay-ontwerpeffect en print anti-namaaktechnologie.

Aanvullende informatie

Maat

Aangepast

Kleur

Hologram

Materiaal

Polyester

Beschrijving

Het zal een uniek dubbellaags labelproces zijn voor dubbellaagse anti-namaaklabels, dubbellaagse kleuren, rijk aan variabele en anti-namaakinformatie. De oppervlaktelaag van het etiket is over het algemeen het etiket en de verificatie-instructies, en de oppervlaktelaag van het etiket wordt blootgelegd om het onderliggende label met de verificatie-informatie te onthullen. Het onderste label heeft een sterk anti-overdrachtsvermogen. Met behulp van regenboog holografische of laser materialen, het label is mooi, hoogwaardig en oogverblindend. Het dubbellaagse ontwerp zorgt ervoor dat het etiket rijkere productpromotie- en anti-namaakinformatie kan bevatten, waardoor de toegevoegde waarde van het product toeneemt.

Kenmerken en voordelen

1. Het hoofdpatroon is een holografisch beeld, dat kleurrijk, dynamisch en vol driedimensionaliteit is.
2. Het overdrukken van holografische patronen en tweedimensionale code is moeilijk te produceren en moeilijk te imiteren.
3. Toepassingsgebieden: Het kan worden gebruikt in voedsel, tabak, dagelijkse chemicaliën, landbouwproducten, elektronica en andere industrieën.

Specificatie

Item Anti Nep QR Code Hologram Stickers
Type Anti nep hologram stickers
Gelaatstrek Anti-namaak, helder en helder, niet gemakkelijk te vervagen
Materiaal PET, wit huisdier, artpaper, bopp, huisdier
Logo Aangepast logo
Maat Aangepast
Vorm Rechthoek
Printtechnologie Digitaal printen
Zelfklevend Permanente lijm

Aanvraag verzenden

Voer de inhoud van de aanvraag in, onze verkoopvertegenwoordiger zal u binnen 12 uur antwoorden.*