Hittebestendige etiketten Printplaat Tracking Stickers

Hittebestendige etiketten zijn perfect voor het volgen van componenten door zware productie- en fabricageprocessen. Deze labels zijn ook de beste oplossing voor het identificeren van elektronische componenten die gedurende lange tijd worden blootgesteld aan hoge temperaturen, zoals printplaten.

Aanvullende informatie

Maat

5×5mm, 7×7mm, Aangepast

Kleur

wit

Materiaal

Polyimide

Afdruktechnologie

Thermische overdracht afdrukken, Voorgedrukt

Beschrijving

Hittebestendige etiketten Printplaat Tracking Stickers

Hittebestendige etiketten hebben verschillende eigenschappen, afhankelijk van de combinatie van etikettenmateriaal en lijm. Met tientallen jaren ervaring op zak, begeleiden wij u naar het beste soort hoge temperatuur label voor uw specifieke toepassing. We kunnen ze in elke vorm of maat maken en bieden verschillende afwerkingen om aan uw specificaties te voldoen.

Productie op hoge temperatuur
Houd etiketten intact op gereedschappen en producten die worden gebruikt in productieprocessen bij hoge temperaturen. Dit kan helpen de efficiëntie en veiligheid van uw werkplek te verhogen.

Etiketten voor buitenapparatuur
Zorg ervoor dat logo’s en waarschuwingslabels onberispelijk blijven op buitenapparatuur en bescherm de veiligheid van uw organisatie en klanten.

Identificatie van printplaten
Printplaten worden routinematig blootgesteld aan hoge temperaturen en etiketten moeten ook bestand zijn tegen deze omstandigheden. Hittebestendige labels zorgen ervoor dat uw printplaten gedurende hun hele levensduur nauwkeurig kunnen worden geïdentificeerd en gevolgd.

Aanvraag verzenden

Voer de inhoud van de aanvraag in, onze verkoopvertegenwoordiger zal u binnen 12 uur antwoorden.*