Aký je princíp používania štítkov, ktoré sú chránené proti neoprávnenej manipulácii?

Spodný štítok proti falšovaniu je odhaľujúci samolepiaci materiál proti falšovaniu, ktorého základným materiálom je väčšinou plastová fólia. Vrátane otvorenia dutiny, aby ste opustili text, opustenia vzoru; vrstvenie a zobrazenie obsahu skrytého medzi vrstvami pri odkrytí, čo môže zabrániť neoprávnenému otvoreniu, premiestneniu a opätovnému umiestneniu. Väčšinou sa používa na logistické štítky, pečatné štítky a pečate proti krádeži; vrstvenie sa väčšinou používa na kódovanie štítkov proti falšovaniu a štítkov vyrobených na tomto základe.
V každodennom živote štítky proti odhaleniu a falšovaniu, ktoré bežne vidíme, zahŕňajú „VOID“, „unsealed“, „opened“ atď., Ktoré zostávajú po otvorení a niektoré špeciálne výrobky si prispôsobia svoje vlastné logo ako štítok po otvorení. Štítky proti falšovaniu a falšovaniu majú svoje vlastné jedinečné výhody. Štítky sú jednorazové a nemožno ich použiť dvakrát. Po otvorení budú zničené. Preto je to bežná forma štítkov proti falšovaniu všeobecných výrobkov.

Aké sú vlastnosti štítkov, ktoré sú chránené proti neoprávnenej manipulácii?

Keď je štítok odtrhnutý, prednastavené znaky alebo vzory na substráte sa oddelia od substrátu a zostanú úplne na povrchu substrátu a roztrhaný substrát a písmo sa nedajú obnoviť. Prednastavené písmo v základnom materiáli môže byť text, vzor alebo iný špeciálny vzor špecifikovaný zákazníkom. Kľúčom k štítkom, ktoré sú zrejmé z manipulácie a proti falšovaniu, je použitie technológie, ktorá je evidentná z hľadiska neoprávnenej manipulácie, a je to tiež technológia samolepiacich nálepiek, aby sa zabránilo ich zdvíhaniu a opätovnému nanášaniu. Kľúč je rozdelený do dvoch typov technológií: deštruktívne antiexpozičné a zobrazovacie informácie proti expozícii.

Tento druh štítku používa ako dosku protizdvíhací a ľahko rozbitný samolepiaci materiál a výrobca, ktorý používa schému dizajnu proti falšovaniu, má humanizované pozadie s priamym farebným tieňovaním a jedinečnú schému dizajnu, ako je technický dizajn neviditeľného obrazu a textu, dizajn mikro-písma, grafický dizajn reliéfneho vzoru atď., A potom vyrába podľa balenia a tlače, a môže tiež pridať číslo, aby sa zabránilo krížovému predaju alebo riadeniu distribúcie. Keď je štítok odtrhnutý od povrchu podkladu, prednastavené písmo alebo vzor sa podrobne ponechá na povrchu podkladu a roztrhanú dosku a písmo nie je možné obnoviť. Tento druh technológie proti falšovaniu môže tiež zabezpečiť uskutočniteľnosť obratových materiálov a nemusí sa spoliehať na všetky zariadenia a špeciálne nástroje na identifikáciu. . Na etiketách alebo pečatiach sa môžu použiť aj rôzne protiopatrenia proti falšovaniu, aby sa zvýšila náročnosť falšovania.

Kde použiť štítky, ktoré sú chránené proti neoprávnenej manipulácii?

Štítky proti falšovaniu s otvoreným dnom na boj proti falšovaniu sú široko používané, väčšina elektronického priemyslu bude používať také štítky, ako sú štítky proti falšovaniu; používa sa na výrobu pečatných štítkov. Široko používaný v medicíne, potravinách, elektronických výrobkoch, logistike, letectve, expresnom doručovaní, dokumentoch, listoch, skladovaní a ďalších oblastiach. Štítok pečate proti falšovaniu je pripevnený k pečati predmetu, aby sa zabránilo neoprávnenému otvoreniu a zneužitiu dokumentov, pošty a balíkov, a používa sa na identifikáciu neoprávneného alebo nezákonného otvorenia zapečateného predmetu; používa sa na výrobu štítkov, ktoré sú chránené proti neoprávnenej manipulácii.

Je široko používaný v IT, elektronike, elektrických spotrebičoch, medicíne, chemickom priemysle, nákupných centrách a ďalších oblastiach. Štítok, ktorý je viditeľný z hľadiska neoprávnenej manipulácie, je pripevnený k výrobku, aby sa zabránilo zrušeniu a opätovnému použitiu štítku a štítku. Používa sa na identifikáciu neoprávneného alebo nezákonného otvorenia zapečatených výrobkov. úkaz; používa sa na výrobu záručných štítkov. Široko používaný v IT, elektronike, elektrických spotrebičoch, lepenie záručného štítku na kľúčové časti produktu, zabránenie otvoreniu, výmene a sprenevere produktu alebo obsahu balenia a použitie na identifikáciu nezákonných alebo nelegálnych škôd na produkte spôsobených neoprávneným alebo nezákonným otvorením produktu. Záruka; používa sa na výrobu záručných štítkov. Je široko používaný v IT, elektronike, elektrických spotrebičoch, medicíne, chemickom priemysle, nákupných centrách a ďalších oblastiach. Predtým, ako výrobky opustia továreň, spoločnosť nalepí štítok zabezpečenia kvality na výrobky vlastnej výroby. Imidž produktu, poskytuje zabezpečenie kvality a zvyšuje dôveru používateľov v produkt.

Ruilabels poskytuje riešenia označovania na objednávku, ktoré riešia vaše jedinečné potreby označovania proti falšovaniu. Neváhajte nás kontaktovať, ak máte požiadavky na etiketách.