Čo je PVF?

Polyvinylfluorid sa tiež nazýva PVF. PVF je polokryštalický, bezfarebný, priehľadný priesvitný fluórpolymér s dobrou chemickou odolnosťou, dobrou poveternostnou schopnosťou a samozhášavými vlastnosťami. PVF má extrémne vysokú toleranciu voči ohýbaniu a je veľmi pomaly horiacou látkou.
Ribils PVF je tepelne prenosný polyvinylfluoridový (Tedlar®) film s trvalým akrylovým lepidlom, určený na značenie drôtov a káblov a iné všeobecné aplikácie označovania, ktoré vyžadujú „samozhášavé“ vlastnosti Tedlaru®. Je ideálny v rôznych drsných fyzikálnych a chemických prostrediach; odoláva vode, oleju, čistiacim prostriedkom a rozpúšťadlám na báze oleja; a filtruje ultrafialové svetlo.

Funkcie a výhody

• Možnosť tlače termotransferu
• Ideálne na značenie drôtov a káblov
• Samozhášavé lepidlo
• Odolný voči rôznym rozpúšťadlám

Použiteľné priemyselné produkty

• Ideálne na značenie drôtov a káblov
Samolaminačný PVF štítok je štítok z fluórovanej polyetylénovej fólie s trvalým akrylovým lepidlom citlivým na tlak a povrchovým náterom vhodným na termotransferovú tlač. Používa sa hlavne na identifikáciu káblov a štítky vyžadujúce vlastnosti spomaľujúce horenie. Experimenty dokázali, že štítok má dobrú spomalenie horenia, tepelnú odolnosť a odolnosť proti korózii.

Samolaminačný PVF štítok
• Aplikácia dosky plošných spojov s plošnými spojmi
Povrch „S“ má vynikajúce anti-priľnavé vlastnosti a môže byť použitý ako uvoľňovací prostriedok pre epoxidové, fenolické, gumové a iné plastové živice. Je vhodný najmä na výrobu dosiek plošných spojov a kompozitných dielov. Vonkajšie testy zvetrávania tónovaných fólií Tedlar sa vykonávajú už viac ako 20 rokov. Poveternostné vlastnosti, inertnosť a pevnosť naznačujú široké využitie ako povrchová úprava kovu, lepenky, plsti alebo plastu v architektonických, dekoratívnych alebo priemyselných aplikáciách. Citlivé na elektrotechnický priemysel Medzi zaujímavé vlastnosti patrí vynikajúca hydrolytická stabilita a vysoká dielektrická pevnosť a dielektrická konštanta.
Je vhodný do rôznych drsných fyzikálnych a chemických prostredí; je odolný voči vode, oleju, čistiacim prostriedkom a olejovým rozpúšťadlám; a filtruje UV lúče. Použiteľné v rôznych priemyselných prostrediach a zložitých požiadavkách a postupoch. Môžete sa spoľahnúť na naše odborné znalosti a štítky, ktoré vám pomôžu efektívne prispôsobiť štítky špecifické pre váš produkt. Poskytujeme profesionálne testovanie vzoriek materiálu a profesionálny personál dokovania. To všetko pri súčasnom zabezpečení našej objektivity, integrity a profesionality.

PVF priehľadná ochranná fólia
• Vnútorné povrchy kabíny obsahujú zložité obvody
DuPont Tedlar PVF Clear Protection Film prináša maximálnu flexibilitu dizajnu do odvetvia výroby leteckých výrobkov a vytvára atraktívnejšie, ľahko čistiteľné a odolné priestory kabíny. Tedlarová fólia má vlastnosti nízkej hmotnosti, vysokého pohodlia, silnej dekorácie a potlačiteľnosti. Tedlarová fólia bola certifikovaná a môže byť široko použitá v tepelnoizolačných alebo zvukovoizolačných rohožiach; Laminovaný kovom môže byť použitý ako protipožiarna vrstva, štítok kábla atď., A môže byť tiež použitý ako štítok z kompozitného materiálu, keď sa plech nedá použiť na upevnenie mechanických častí.

PVF priehľadná ochranná fólia

Ruilabels poskytuje riešenia označovania na objednávku, ktoré riešia vaše jedinečné potreby označovania. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak potrebujete štítky.