Štítky na drôtené fólie

Dobré označenie je nevyhnutné na zabezpečenie jasnej viditeľnosti rôznych káblov, čím sa zvyšuje účinnosť a bezpečnosť inštalácie počas každodenného používania, ako aj počas akejkoľvek údržby. Ruilabels sú odborníci na priemyselné identifikačné riešenia a môžu vyrábať, tlačiť a rezať širokú škálu flexibilných materiálov na identifikáciu vašich káblov.

Ďalšie informácie

Veľkosť

Prispôsobené

Farba

biely, žltá

Materiál

Polyester, Vinyl

Technológia tlače

Laserová tlač, Tepelná prenosová tlač

Popis

Štítky na drôtené fólie

Štítky na drôty a káble sú dôležitou súčasťou moderného sveta. Či už staviate novú budovu, vyrábate letecké vybavenie alebo zriaďujete kancelársku sieť, označenia vodičov a káblov sa používajú na jasnú identifikáciu toho, čo je s čím spojené a či sú prítomné nejaké nebezpečenstvá. Pomocou označovania drôtov a káblov môžu elektrikári, technici a inštalatéri zabezpečiť, aby každý, kto bude v budúcnosti pracovať na stavenisku, bol plne informovaný a mohol správne a bezpečne servisovať alebo aktualizovať systémy.

Základným zložením štítku s drôteným obalom je priehľadný odolný materiál štítku, ktorý má oblasť pokrytú záplavami, v ktorej môžete tlačiť svoje variabilné údaje, text alebo čiarové kódy.

Samolepiace samolaminovacie etikety

Odoslať dopyt

Zadajte obsah dopytu, náš obchodný zástupca vám odpovie do 12 hodín.*