Vattenkänsliga garantiklistermärken blir röda från vita när de möter vatten.

Vattenkänslig klistermärke kallas också vattenskadeklistermärke, vattenfärgsförändrande etikett. Denna klistermärke kommer att ändra färg när den utsätts för vatten, och färgförändringen är irreversibel. Vattensensitve-klistermärke är en garanti som är svår att identifiera eller felaktigt identifierad och kontrollerad för mobiltelefoner, batterier, elektronik, elektriska apparater, LCD och andra produkter som skadas av vatten i den aktuella underhållstjänsten.

Karakteristika: Vattenkänsliga etiketter kan fästas på olika produkter och olika förpackningslådor, den ena är att diffundera i kontakt med vatten och den andra är att visa färg i kontakt med vatten;

Lim: Vatten missfärgning etikettlim, allmänt ändamål, klibbigt, starkt klibbigt, avtagbart lim, speciella märkningskrav kan anpassas lim;

Användning: För den aktuella underhållstjänsten är det svårt att identifiera eller felaktigt identifiera och kontrollera den okvalificerade garantin för mobiltelefoner, batterier, elektronik, elektriska apparater, LCD och andra produkter som skadas av vatten. Ge en rättslig grund för anspråk.

Ruilabels tillhandahåller skräddarsydda märkningslösningar för att tillgodose dina unika märkningsbehov. Kontakta oss gärna om du har krav på etiketter.