По време на производството на гуми производителите на гуми прилагат етикет с баркод отстрани на гумата, за да проследяват суровините и детайлите на процеса по цялата верига на доставки. Този баркод етикет е прикрепен към невулканизираната „заготовка за гума“ и впоследствие се интегрира в гумата по време на процеса на вулканизация.

Решения за етикетиране на вулканизация на Ruilabels

Ruilabels вулканизирани етикети специално предназначени за производство на гуми, етикетите се свързват с гумата по време на процеса на втвърдяване и поддържат отлична адхезия и четливост през целия й жизнен цикъл.

 

Вулканизираните етикети за гуми на Ruilabels доказано предлагат следните предимства:

  • Отличен баркод / термотрансферен печат
  • Отлична адхезия
  • Способност да издържа на налягането и температурата на процеса на втвърдяване (до 200°C)
  • Издръжлива, висока абразия и химическа устойчивост (киселини, основи, соли, нискомаслени разтворители)

Етикетите за проследяване на баркод за вулканизация на гуми на Ruilabels предлагат изключителна устойчивост на износване и топлина, а отличната им четливост гарантира, че гумите могат да бъдат проследени по цялата верига на доставки.

Процесът на вулканизация е важна част от процеса на производство на гуми, където невтвърдените „заготовки за гуми“ се поставят в преса за втвърдяване за горещо пресоване, което води до завършена гума с шарки, надписи и шарки на протектора. Етикетите на Ruilisibo са предназначени да се справят с трудностите при проверката, сортирането и доставката на гуми, подобрявайки нуждите ви от проследимост на продуктите по време на производствения процес.

Ruilabels предоставят решения за етикетиране по поръчка, за да отговорят на вашите уникални нужди за етикетиране. За повече информация относно решенията за етикетиране на вулканизация на гуми, моля не се колебайте да се свържете с нас.