Polyimidové štítky PCB pro drsné výrobní procesy desek plošných spojů

Polyimidová deska plošných spojů Ruilabels je odolná proti oděru, nezměkčuje, nebude žlutá a vydrží nejtvrdší vysoce reaktivní tavidla (ORH1). Agresivní lepidlo citlivé na tlak je speciálně vyvinuto tak, aby pevně drželo na deskách plošných spojů a součástech při pájení vlnou, pájení přetavením a vysokotlakém čištění.

Další informace

Velikost

Jak potřebujete

Barva

Bílý

Materiál

Polyimid

Technologie tisku

Přenos tepla

Popis

Polyimidové štítky PCB Pro náročné výrobní procesy desek plošných spojů

Ruilabels, založená v roce 2006, je profesionálním dodavatelem štítků v Číně. Vyrábíme širokou škálu vysokoteplotně potažených polyimidových materiálů pro vysekávání a tisk čárových kódů a sledovacích štítků, které vydrží drsný proces výroby desek plošných spojů.

Vysoká odolnost
Polyimidová deska plošných spojů Ruilabels je odolná proti oděru, nezměkčuje, nebude žlutá a vydrží nejtvrdší vysoce reaktivní tavidla. Agresivní akrylové lepidlo je speciálně vyvinuto tak, aby pevně drželo na deskách plošných spojů a součástech při pájení vlnou, pájení přetavením a vysokotlakém čištění.

ESD trezor
Ruilabels s vysokou teplotou polyimidové štítky pomáhají chránit zařízení citlivá na ESD a ukázaly se jako důležitý nástroj, který pomáhá snižovat elektrostatický výboj v řídicích obvodech ANSI / ESD a JEDEC.

Zpomalovač hoření
Vysokoteplotní polyimidové štítky Ruilabels používají technologii FlameGardTM ve složení PSA a vrchního nátěru. Tyto štítky jsou schváleny nebo testovány UL94 VTM0, testovány podle norem hořlavosti, kouře a toxicity v letectví FAR 25.853 a BSS 7238/7239 a/nebo testovány podle testu hořlavosti FMVSS 302.

Bez přeformátování
Ruilabels vysokoteplotní polyimidové štítky matných bílých vrchních nátěrů speciálně navržených pro nerefluxní procesy ve své řadě etiketových materiálů. Tyto štítky poskytují vyšší přilnavost k tiskovému inkoustu bez nutnosti opětovného barvení, aby inkoust držel na místě.

Štítek DPSŠtítky s QR kódy

Odeslat dotaz

Zadejte prosím obsah dotazu, náš obchodní zástupce vám odpoví do 12 hodin.*