A gumiabroncsgyártás során a gumiabroncsgyártók vonalkódos címkét helyeznek el a gumiabroncs oldalán, hogy nyomon követhessék a nyersanyagokat és a folyamat részleteit az ellátási lánc egészében. Ezt a vonalkódcímkét a vulkanizálatlan „gumiabroncs-üresre” erősítik, majd a vulkanizálási folyamat során beépítik a gumiabroncsba.

A Ruilabels vulkanizálási címkézési megoldásai

A Ruilabels vulkanizált címkék specailly gumiabroncsok gyártásához tervezték, a címkék a kikeményedési folyamat során kötődnek a gumiabroncshoz, és kiváló tapadást és olvashatóságot tartanak fenn annak teljes élettartama alatt.

 

A Ruilabels gumiabroncs-vulkanizált címkéi bizonyítottan a következő előnyöket kínálják:

  • Kiváló vonalkód/hőátadás nyomtatás
  • Kiváló tapadás
  • Képesség ellenállni a keményedési folyamat nyomásának és hőmérsékletének (200 ° C-ig)
  • Tartós, magas kopásállóság és kémiai ellenállás (savak, lúgok, sók, alacsony zsírtartalmú oldószerek)

A Ruilabels gumiabroncs-vulkanizáló vonalkódkövető címkéi kiemelkedő kopás- és hőállóságot kínálnak, kiváló olvashatóságuk pedig biztosítja, hogy a gumiabroncsok nyomon követhetők legyenek az ellátási lánc egészében.

A vulkanizálási folyamat fontos része a gumiabroncs-gyártási folyamatnak, ahol a nem keményített „gumiabroncs-nyersdarabokat” egy keményítőprésbe helyezik forró préseléshez, ami mintákkal, betűkkel és futófelületi mintákkal ellátott kész gumiabroncsot eredményez. A Ruilisibo címkéit úgy tervezték, hogy megbirkózzanak a gumiabroncsok ellenőrzésének, válogatásának és szállításának szigorúságával, növelve a termék nyomon követhetőségének igényeit a gyártási folyamat során.

A Ruilabels rendelésre készült címkézési megoldásokat kínál az Ön egyedi címkézési igényeinek kielégítésére. A gumiabroncsok vulkanizálási címkézési megoldásaival kapcsolatos további információkért forduljon hozzánk bizalommal.